Portfolio

Danske Osteopater

Foreningen skulle have redesignet deres gamle hjemmeside. Den skulle indeholde informationer om foreningen, liste over medlemmer og et intranet login til medlemmerne med bestemtefunktioner kun til dem. Derudover skulle de selv kunne redigere i indholdet af siderne smat tilføje nye medlemmer til listen. Derfor valgte jeg at opbygge sitet i Wordpress, og samtidig lave layoutet responsive, så det tilpasser sig den skærm/device man ser den på.

>> Klik her for at gå til siden

Furesø Tækkerørs Import ApS

Virksomheden Furesø Tækkerørsimport, importerer tækkerør både fra Danmark og udlandet, men sælger også tilbehør til tækninger. Deres målgruppe er udelukkende tækkemænd, men det er planlagt, at de også skal kunne levere ud over landets grænser. De havde brug for en hjemmeside, til at vise deres sortiment, og med mulighed for at lave en prisforespørgsel på tækkerør og deres andre varer.

>> Klik her for at gå til siden

Furesø Byggeentreprise

Virksomheden Furesø Byggeentreprise var nystartet, da de bad mig lave deres hjemmeside. Virksomheden havde behov for at profilere sig udadtil, og ville bruge hjemmesiden som omdregningspunkt.

>> Klik her for at gå til siden

Sten Schulze - Udd. & Udv.

Virksomhedens tidligere hjemmeside var udviklet for over 8 år siden, og havde behov for et alvorligt løft, bl.a. i håb om flere kunder via hjemmesiden. Hjemmesiden er også, som noget nyt, opbygget af HTML5 tags og CSS3, hvor denn tidligere var lavet udelukkende i Flash, og havde heller ikke nogen søgemaskine-egenskaber overhovedet. I samme omgang, redesignede jeg også virksomhedens logo, for at det stemte overens med det nye moderne udseende, som hjemmesiden har.

>> Klik her for at gå til siden