Portfolio

Statsministeriet Wordskabelon

Statsministeriet skulle til deres "Vækstforum" bruge en wordskabelon, der først skulle designes, og derefter skulle kunden selv fylde indhold på. Jeg stod også for at designe graferne ud fra excel filer fra kunden. Når kunden var færdig med at fylde indhold i skabelonen, stod jeg for den sidste tilretning og justering af kolonner osv. Det endelige produkt blev også leveret i word, så kunden dermed også havde mulighed for at lave eventuelle rettelser på deres møde, kort inden det skulle printes.

Sten Schulze - logo

Kunden (mine forældre) skulle have redesignet logo og i den forbindelse også en ny hjemmeside (se Web-løsninger). Det er to virksomheder, men det var vigtigt for kunden at de fik ensrettede identiteter, så de fremstod som en helhed. Det ene firma tilbyder kurser og undervising baseret på moduler, hvor det andet tilbyder bogholderi og regnskab.

3Dbyg - logo

Kunden skulle starte et nyt firma, hvor de visualiserer bygningsprojekter i 3D før byggeriet går i gang. Dertil skulle bruges et logo og en hjemmeside. Hjemmesiden er ikke klar endnu.