Portfolio

Årsskriftet Ledelse i dag

Har jeg lavet siden 2009, og i 2010 skulle det redesignes, hvor kunden bl.a. havde behov for en illustreret forside, som skulle være kendetegnet for årsskriftet fremover. Indholdsmæssigt leverede kunden artikler fra Ledelseidag.dk som jeg skulle layoute med billeder og illustrationer, som jeg selv fandt fra diverse stockfoto-sites, der passede til artiklerne. Det er blevet til 2 udgivelser indtil videre med det nye design.

Dansk Elbil-alliance

Dansk Elbil-alliance skulle fremlægge en ide for folketinget, om at benytte den ubrugte el-kapacitet der er på vindmøllerne om natten, til at oplade el-biler. De havde derfor brug for en lækker folder der kunne illustrere ideen. De ville have ren illustration, uden brug af fotos. Jeg har designet folderen og lavet alle illustrationerne fra bunden.

Greengo Energy

Kunden skulle vise beboerne i et rækkehusområde, hvordan de i fællesskab kunne få gavn af solceller på taget af samtlige rækkehuse i grundejerforeningen. Derfor havde de brug for en folder de kunne sende ud til foreningerne med henblik på salg. Jeg designede folderen og tegnede illustrationer og grafer.

Dansk El-forbund

Kunden skulle have en annonce i MetroXpress både før jul og før nytår, så den skulle både kunne signalere jul og nytår på samme tid. Desuden havde kunden selv en ide om en stikkontakt med ild og gnister, så jeg lavede dette forslag i 3D-programmet "blender", som kunden var meget tilfreds med. Desværre ville de også have en masse tekst med.

Danske Fysioterapeuter

Kunden skulle have et nyt magasin som henvendte sig udelukkende til de fysioterapeutstuderende. Derfor skulle udtrykket i bladet være ungt, sporty, moderne og maskulint. Det er én af de få opgaver, hvor redaktøren lader layoutet diktere indholdet, så jeg har helt frie hænder, og det er guf for en designer som mig. Det er blevet til ét magasin indtil videre, med en udgivelse på 2 blade om året.

Audi Magasinet

Jeg lavede den danske udgave af Audi-magasinet i 2006, og nåede desværre ikke at lave flere udgaver, da kunden havde en familierelation til et andet bureau, som så fik opgaven i stedet.